Свързани новини

16.09.2014 16:32

Гвардейци готвят протест срещу предстоящото повишаване от Плевнелиев на полковник без заслуги в генерал

Видян 1392 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ние военните от резерва готвим протест срещу продължаващите безпринципни назначения и повишаване в звания на офицери, както в случая с полковник Боян Ставрев., началник на Гвардията.


Ние питаме, какви „особени” заслуги има полковника пред настоящия президент на България, г-н Плевнелиев, че той „извива ръцете” на ръководството на МО, да направят промени в редица нормативни документи, за да удостоят полк. Ставрев с генералска звезда и да го оставят да служи „не толкова вярно” на БА и родината. Нима няма други достойни офицери, които да заемат неговото място и да застанат на чело на Гвардията.


Репутацията на полк. Ставрев е спорна от години и неговото име е замесвано в не един и друг скандал, от безпринципно поведение до нарушения на законите. Продължават да се потулват сигнали подадени в Инспектората на МО до него и не само, че никой не прави проверка за това и не предприема необходимите действия да защити служителите на Гвардейската част, а за благодарност се опитват да го направят бригаден генерал.


Ние се обявяваме против това в България да се променят закони и други нормативни документи за определен човек и за да се удовлетворят нечии болни амбиции.


С какво президента Плевнелиев е толкова задължен на полковника, че това е трети министър при който се опитва да го направи генерал или има някаква топла връзка между тях, която за сега остава скрита от очите на обществото.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец