Свързани новини

15.09.2014 14:41

СГС отложи делото срещу Чеци

Видян 1077 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийски градски съд отложи делото срещу Николай Русинов- Чеци за 20-ти октомври, предава дартснюз. Той е обвинен за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина 2011г.


Днес се очакваше да има пледоарии по делото, но противно на очакването, делото беше отложено. Вещото лице Живка Иванова трябваше да представи в съда ДНК експертиза, но тя не се яви в съдебна зала. От изпратено до съда писмо, става ясно, че вещото лице не може да извърши исканата от съда експертиза.


Неготовата експертиза наложи и отлагането на делото за друга дата. В съдебната зала стана ясно, че в срок от три дни при закрито заседание, съдът ще определи ново вещо лице, което да изпълни задачата, поставена му от съда. На днешното съдебно заседание защитата на Русинов отправи искане за промяна на мярката за неотклонение на обвиняемия. Като причини защитата посочи факта, че Николай Русинов вече повече от две години е в ареста. Според адвоката на обвиняемия Иво Найденов няма опасения, че подсъдимият иска да се укрие.


Защитата обясни, че в момента, когато Русинов е разбрал, че е издирван за убийство, той се е върнал в България, както и факта, че при всяка една промяна, било то на телефон или на адрес, Чеци уведомявал съда и е посочвал актуалния си на този момент адрес. След кратко заседание на съдебния състав – отправената молба за промяна на мярката за неотклонение, беше оставена без уважение.


Съдът се позова на факта, че веднага след извършеното престъпление Николай Русинов е напуснал страната. Обвиняемият Николай Русинов – Чеци остава в ареста. Съдът насрочи две дати за следващото заседание по делото – 20 и 28 октомври от 10:00 часа.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще