Свързани новини

09.09.2014 16:35

САС остави убиеца от Левски в ареста

Видян 1439 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста 19-годишния Митко Мирчев, който на 1 септември наръга смъртоносно 17-годишния Евгени Тодоров. Припомняме, че кървавата драма се разигра в столичния кв. Левски посред бял ден, а причината за схватката с фатален изход бе момиче.


Въпреки че няма опасност Мирчев да се укрие, според магистратите най-добре е обвиняемият да бъде оставен зад решетките, заради тежестта на стореното. Освен това от събраните досега доказателства е налице обосновано предположение, че Мирчев действително е извършил престъплението.


 По време на заседанието вчера адвокатът на убиеца повтори същите неща, които са били изтъкнати и пред СГС - че подзащитният е почти светец - няма криминално минало, не е разследван, никога с никого не се е бил, ходи на работа и си изкарва хляба. Фактът, че имал нож било нещо нормално, освен това той не бил оръжие, а вещ, която всеки човек трябва да има в себе си, настоя защитата. Самият Митко пък пак горчиво се разкая за случилото се.


Решаващи за това САС да остави в ареста Мирчев, се оказаха показанията на приятелката на му 15-годишната Деница. Пред криминалисти тя е разкрила, че обвиняемият е купил няколко дни по-рано автоматичния нож, с който е бил наръган Евгени. Освен това Деница е била на местопрестъплението и е посочила, че гаджето й е замахнало и е наръгало младежа.


Бащата на починалото момче разказа пред медиите, че многократно съветвал сина си да не влиза в конфликти с агресивния Митко. По думите му Евгени дори имал период, в който не смеел да излезе от къщи, вероятно поради заплахите, които получавал от обвиняемия.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец