Свързани новини

20.08.2014 11:10

Убит приятел на Стоичков

Видян 1603 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Името на убития снощи ботевградски бизнесмен Семко Семков изпъква както в светските, така и в спортните хроники на местните медии. Ботевградските издания отразяват всяка негова крачка. Той бил сред поканените на 60-ия рожден ден на ботевградския кмет Георги Георгиев. Изданията съобщават също, че Семко бил в Банско за състезанието за Световната купа по ски алпийски дисциплини. Бил приятел на Христо Стоичков. Домакинствал му е и в ловуването. Двамата ловци отстрелвали в Едродивечовия ловен район в село Литаково, който бил взет на концесия от Семков. След нощно чакане имали слука – два вълка. Стоичков отстрелял единия, а Семков успял да рани другия, пишат местните медии.


Застреляният Семков се занимава с дърводобив, транспорт и строителсво, сочи справка в Търговския регистър. Той участва в над 15 фирми, повечето регистрирани в Ботевград. Освен това е и в управата на три сдружения, свързани с автомобили и офроуд, както и в управата на футболен клуб "Балкан"- Ботевград.


През октомври 2009 г. Семков взема на концесия за 15 години ловното поле и горите над Литаково.  Бил приятел с бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров-Ротманса. Застреляният снощи дори се проявявил на политическата сцена - през от 1999 г. е избран за кметски наместник на съседното село Гурково.


Семков е бил и председател на ботевградския Автомобилен и мотоциклетен клуб и се изявявал и като майстор на офроуда. Последно Семко и навигаторът му Бижака стават първи в кално-снежен екшън.


"Един млад човек беше убит тази нощ.Човек който е направил много за нашия град. Човек, който на никого не е отказвал да помогне Един истински добър човек", пише неивестен в коментарите под новината за убийството в ботевградско он лайн издание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели