Свързани новини

04.08.2014 16:45

Депутатът на Волен отиде при Барека

Видян 1986 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от „Атака“ Гален Монев напусна парламентарната група на партията на Сидеров и се присъедини към „България без цензура“. Това стана ясно на брифинг в парламента, по време на който лидерът на ББЦ Николай Бареков представи новоприсъединилия се депутат.


„Напускам сега, в последния ден на 42-ото Народно събрание, за да съм честен към избирателите си“, обясни Монев. "Правя го и заради България, това е начинът, по който можем да се противопоставим на ГЕРБ И ДПС“, допълни той. Монев цитира Чърчил, като подчерта, че не е добре да сменяш принципите заради партията си, а е по-добре да смениш партията заради принципите си. Стана ясно, че името му ще бъде поставено на избираемо място в листите на ББЦ за предстоящите парламентарни избори.


"След изборите ще се борим за реформи в здравеопазването", заяви лидерът на „България без цензура" и зам.-председател на ЕКР в Европарламента Николай Бареков по повод гласуваната актуализация на бюджета на НЗОК, която бе подкрепена и от депутатите, подкрепящи ББЦ. По думите му този сектор е крайно нереформиран, поради което парите отново ще изтичат някъде, а няма да отиват само за болните, майките и децата.


„Крайно цинично е една партия, която открадна 1,4 млрд. лева от вноските на хората, ужким да се строят магистрали, а магистрали няма. Очевидно тези пари са откраднати. Начело на тази партия е бившият премиер, готов да се върне на власт, можеше да даде на изстрадалия българин 300 млн.


лв. за здраве", допълни Бареков.


Той припомни срещата при президента Росен Плевнелиев в петък, когато Борисов е казал, че ще се жертва за болните хора и лекарите. „Но днес Борисов е на море в приятна компания - той е качествен мъж, а българският народ да мре", коментира лидерът на ББЦ.


"Подкрепяме институцията на държавния глава. Даваме шанс на президента през следващите два месеца, през които ще следим изкъсо и зорко дали той ще запази независимостта на тази институция. Ще следим внимателно и служебното правителство. Тогава ще излезем с нашата оценка", обясни лидерът на ББЦ.


Абсурдно е да ни се приписват каквито и да били връзки с ДПС, заяви председателят на ББЦ. Това се потвърждава и от изказването на депутатът Йордан Цонев от тази сутрин, че от гледна точка на ДПС съм умрял, посочи още лидерът на ББЦ.


Галин Монев


Гален Монев e роден на 18 април 1986 година в Стара Загора. Завършва Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Археология“ и второ висше - специалност „История“. Участва в инициативния комитет за създаването на Национален младежки форум „България“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец