Свързани новини

01.08.2014 13:20

Бургаската полиция има нов шеф

Видян 1254 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Комисар Георги Костов е новият директор на Областната дирекция на МВР – Бургас. Заповедта за назначението му е връчена тази сутрин в Благоевград, където той заемаше директорския пост досега, съобщава Struma.com. Костов заема мястото на Милен Димитров, който беше уволнен от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.Георги Костов ръководи успешно ОД на МВР - Благоевград около 2 години, където управлява със собствен екип, доведен от столицата. Преди около месец заместникът му М. Данаилов бе преместен на работа в главната дирекция на полицията в София.


Министърът в оставка Цветлин Йовчев награди комисар Костов с най-високото отличие почетен медал заради работата му на територията на ОД на МВР - Благоевград и заради показаните резултати и писмено изрази благодарностите си към екипа му в Благоевград. За първи път областната дирекция в Благоевград е на първо място в страната по комплексна оценка на резултатите. Явно тези високи постижения са повлияли на решението на Йовчев да пренасочи Костов към Бургас, където концентрацията на криминалния контингент е голяма особено през лятото.


Днес следобед комисар Георги Костов ще се изправи пред личния състав на бургаската полиция. Очаква се той да бъде представен официално пред медиите в понеделник.


Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Завършил е Висш технически университет гр. София, инженер. Работи в системата на МВР от 1993 година. Работил е в отдел „Тежки престъпления” и в сектор „Убийства” в СДВР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв