Свързани новини

30.07.2014 14:25

МВР спипало 3 131 кг дрога само за месец

Видян 985 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За последният месец са били спипани 3131 килограма дрога, съобщи МВР-шефът в оставка Цветлин Йовчев по време на последната пресконференция на кабинета ,,Орешарски". По думите на Йовчев и ДАНС е свършила много добра работа, което се признава и от европейските ни партньори.


"Успяхме да се справим с една от най-тежките кризи, с които България се е сблъсквала през последните години – кризата с бежанците. Това е един безспорен успех на правителството. Още повече, че тази криза съвпадна по време с други кризи, включително обществено-политическа криза", коментира Йовчев.


Вътрешният министър се похвали, че за последната година и два месеца, от както той е начело на МВР са намалели значително извършените престъпления. За шест месеца, спрямо същия период от миналата година общата престъпност е намаляла с 9.1 %, увеличила се е разкриваемостта с 4,8 %, с 18,3 % са намалели грабежите, а със 17,9 % пък са намалели кражбите, коментира още Йовчев.


"Прекратихме порочните практики, със закон забранихме даренията, спряхме търговската дейност в МВР. Протестите - вътрешното ведомство успя през този период да се справи с тази изключително тежка криза и не допусна да бъдат наранени хора. Тази оценка не е наша, тя се споделя от нашите партньори", категоричен бе Цветлин Йовчев.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева