Свързани новини

23.07.2014 09:30

Диспечерът от Киев е отклонил Боинга в опасната зона

Видян 1518 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Директорът на Международната асоциация за въздушен транспорт Тони Тейлър категорично заяви, че цялостното отклоняване на курса на малайзиския Боинг от обичайния му курс с 300 км на север към зоната на бойните действия и специално това, което е направил киевският диспечер да го отдели в последните минути с 18 км на север и да снижи курса си с 500 м е не само необяснимо, но и е поставило машината директно на мишените на две военни съоръжения. От една страна снимки доказаха наличието на украинска ракетна установка БУК на местопрестъплението. Радарите пък са засекли боен самолет на киевската армия, който е пресекъл курса на Боинга на Малайзия. Снимките от корпуса на самолета, които показват успоредна следа от удара на оръжие,  говорят за атака с ракета въздух - въздух, но при особено стечение на обстоятелствата е възможно, макар и по-малко вероятно "раняването" на стоманеното тяло на аероплана да е от ПВО.


Така бяха експертно опровергани и то от несъмнено авторитетен англоезичен и принадлежащ на свободния свят източник две от основните пропагандистки тези от последните дни. Просто проруските сепаратисти не притежават нито самолети, нито БУК, за да са способни да унищожат по грешка или нарочно "целта" на над 10 000 метра с 298 души на борда.


За разлика от сепаратистите, които чинно предадоха пред журналисти от цял свят черната кутия на самолета, тайните служби на Киев СБУ не желаят да дадат записа от воденето на Боинга от техния диспечер.


Напомняме, че през 2001 г. вече беше свален един пътнически самолет над Украйна, загинаха стотици хора, а следствието по казуса приключи без резултат и без виновни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци