Свързани новини

14.07.2014 13:30

Атанас Добрев е новият изпълнителен директор на ДФ Земеделие

Видян 1547 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Атанас Добрев е новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“, съобщиха от пресцентъра на МЗХ. Това реши Управителният съвет на ДФ „Земеделие” на заседание. Кандидатурата на Атанас Добрев е съгласувана с министър-председателя Пламен Орешарски.

Атанас Добрев добре познава структурата на работа в Държавен фонд „Земеделие“, където е заемал различни длъжности в продължение на близо 6 години. Той е бил началник на различни отдели в институцията, която е акредитирана да изпълнява функциите на Агенция САПАРД и на Разплащателна агенция. От 2007 до 2008 г. е заемал длъжността съветник на председателя на Държавната агенция по горите.


През 2008 и 2009 г. е бил изпълнителен директор на Национален фонд „Българска гора”. От 2009 до 2013 г. работи в частния сектор в сферата на земеделието. От 11 юни 2013 г. е назначен за парламентарен секретар в Министерство на земеделието и храните.


Атанас Добрев е завършил магистратура специалност „Стопанско управление” във Великотърновския университет „Св.Св. Кирил и Методий”. Владее английски и руски език.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и