Свързани новини

03.06.2014 11:02

Лятото идва след 10 юни

Видян 966 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само след седмица дългата и мрачна серия от дъждове ще спре да ни тормози и лятото ще напомни осезаемо за себе си. Дългоочакваната прогноза за затопляне на времето прави Симеон Матев от TV-MET пред "Преса".


До идната сряда обаче времето ще остане неустойчиво. Сутрин ще се будим със слънце, температурите ще се покачват, но в следобедните часове интензивните валежи и гръмотевици ще бъдат често явление. Облаци ще захлупят небето още от утре. Ще завали в западните и южните части на страната, а максималните температури ще са между 18 и 23 градуса. В четвъртък отново ще има дъждове и гръмотевици в следобедните часове, а преди обед слънцето ще се покаже за кратко между облаците. За почивните дни в края на седмицата времето ще се затопли, но в Източна България и в близост до планините се очакват дъждове и гръмотевици.


На 9 и 10 юни отново ще вали почти над цялата страна. През тези два дни са възможни и градушки. Веднага след това следват три дни истинско лято, в които максималните температури ще достигнат 30 градуса. От 14 до 16 юни отново ще вали и ще прегърмява. След 18 юни най-после ще настъпи дългоочакваното стабилизиране на времето. С идването на астрономическото лято ще приберем чадърите, а температурите ще скочат и до края на месеца ще достигнат 28-33 градуса. В Русе живакът ще затвърди мнението за най-топъл град и ще закове 35 градуса.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв