Свързани новини

02.06.2014 16:15

Тръгва делото за конфискация на имоти от жените на братя Галеви

Видян 1446 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дело за конфискация на имоти, собственост на жените на скандалните Пламен Галев и Ангел Христов - Братя Галеви, стартира на 23 юли в Окръжния съд в Кюстендил, информира Вяра. Съпругите им Емилия и Радмила ще отговарят пред Темида за незаконно придобито имущество. Става дума за 9 луксозни автомобила (някои от които бронирани и изработени по поръчка), земи, коли и резиденции, под формата на общност.


Процесът срещу съпругите на дупнишките ,,братя'' тръгва повече от 2 години след изчезването на Галеви. Припомняме, че те, бяха осъдени за организирация и ръководене на престъпна банда. Братята духнаха още щом Върховният касационен съд обяви, че двамата остават окончателно зад решетките.


Оказва се, че и Емилия Галева, и Радмила Христова официално са в неизвестност, също като именитите си половинки. Двете дами не са се явявали нито веднъж като свидетели на делата срещу съпрузите си в Кюстендилския съд, въпреки постоянните призовки, които са получавали.


Известно е, че съпругата на Пламен Галев – Емилия отдавна се е установила с двете си деца и живее в Лондон.  Половинката на Ангел Христов – Радмила пък живеела в семейна  резиденция край Ресилово. От  известно време обаче, никой не я е виждал и се предполага, че тя е отлетяла при мъжа си на остров Мавриций.


Повече от 3 години инспектори от КНОПИ правят серия неуспешни опити да отнемат богатството на Братя Галеви. За първи път опитаха през 2012, после през 2013 г.. Сега същото се повтаря и със съпругите им.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион