Свързани новини

30.05.2014 09:01

Данъчни душат по абитурентските балове

Видян 1157 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Масови проверки по заведенията и хотелите заради баловете направиха данъчните в Бургас, Ямбол, Сливен и в Слънчев бряг, пише "Преса". Бирниците твърдят, че тази година няма фрапиращи нарушения, и отчитат, че акцията е имала дисциплиниращ ефект. Окончателни резултати от щателните проверки все още няма. От НАП-Бургас обаче обещаха, че до седмица ще стане ясно кои са заведенията и хотелите, които са допуснали злоупотреби и са укривали обороти.


"Не искаме да пречим на бизнеса, искаме прозрачност", обясниха бургаските данъчни. Инспекторите на НАП в цялата страна вече са изискали данни за броя на участниците в баловете, документите за окончателни разплащания, а по време на тържествата са проследили информацията, която дистанционно е подавана от фискалните устройства.


От НАП-Благоевград също обясниха, че правят инспекции. Те обаче били регулярни и щели да продължат до края на летния сезон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни