Свързани новини

14.05.2014 16:55

Кървава драма: Мъж удуши жена си

Видян 1398 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъж удуши жена си и направи опит за самоубийство, информира БНР. Кървавата драма се разиграла рано сутринта вчера около бензиностанция в столичния квартал Горубляне. Ченгетата са открили и задържали извършителя, който бил в нетрезво състояние и с прерязани вени. Оказва се че, мъжът е бил пуснат за издирване във вторник следобед. Негови близки сигнализирали в полицията, че приятелят им се е обадил, за да им каже да се грижат за децата му и че е отвлякъл жена си, с която е в развод. Според източници съпрузите са видени последно тръгват от семеен имот на язовир Искър с кола. В 22,30 ч., мъжът отново е позвънил на приятелите си и е провел много дълъг разговор с тях. Полицията се е опитала да проследи обаждането, но неуспешно. След 1,00 през нощта връзката с издирваните се губи.


Около 10,30ч. вчера е подаден сигнал на тел. 112 от персонала на бензиностанция в Горубляне, че в обекта е нахлул окървавен мъж във видимо нетрезво състояние. Пристигналите екипи на полицията са установили самоличността на човека -  пуснатия за издирване Радослав Давидков. В паркирания му автомобил, униформените са открили  бездиханно тяло на жена – Анна Иванова, която се оказала негова съпруга. След оглед на трупа й станало ясно, че смъртта й е настъпила от удушаване.


Тепърва предстои да бъдат изяснявани мотивите за тежкото деяние. Мъжът е задържан и откаран в болница.


Познати до бившото семейство разказват, че съпрузите са имали общ много доходоносен бизнес с картотекиране на имоти и надали става дума за пари. По-скоро причината за кървавата драма е ревност, коментираха още запознати.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец