Свързани новини

12.03.2014 14:35

Заклаха един от гардовете на братя Галеви

Видян 1532 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кървав екшън разтърси Дупница във вторник вечерта. Случаят се развива в централно кафе в града, където след жесток бой с нож бе заклан 27-годишен мъж. Жертвата е известният в Дупница и ъндърграунд средите Николай Радев-Отвертката, който е и сред любимците  на скандалните братя Галеви, съобщава struma.com.


Нападателите на младия мъж са д-р Владимир Карастоянов и двамата му синове Николай и Иван, един от които е анестезиолог.


До кървавия развой се стигнало след поредното предупреждение отправено към Отверката да не се занимава с дъщерята на Николай - Владимира. Именно той отишъл пръв в заведението и вдигнал пръст на протежето на братя Галеви.  Оказва се, че преди време Радев и момичето имали връзка, но бащата бил твърдо против нея. Когато започнала схватката, Николай Карастоянов се обадил и извикал подкрепление. Тогава пристигнали баща му и брат му и се заформило същинското меле. Радев е бил наръган в корема и след това изхвърлен към прозорците, на заведението, които станали на сол. Минути след това на местопрестъплението са пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Задържани са тримата извършители, а Николай Радев е откаран в болница с тежка прободна рана. Час по-късно младият мъж е починал от кръвозагуба.  В момента се установява дали Отвертката е бил прободен от някой от Карастоянови с умисъл или е наранен от счупено стъкло по време на сбиването. Закланият авер на Галеви често се забърквал в скандали, сочат кримихроники на ченгетата в Кюстендил. Запознати информират, че приятелите на Отвертката, също бивши охранители на братята, се събират в дома му, бесни на Карастоянови. Полицията очаква вендета и охранява къщата на лекарите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни