Свързани новини

07.03.2014 12:35

Драконовски мерки за сигурност заради вечното дерби

Видян 812 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичната полиция предприема всички необходими мерки за осигуряване на реда и обезпечаване сигурността на гражданите преди, по време и след вечното дерби между отборите на „Левски" и ЦСКА. Футболната среща ще се състои на 8 март, събота, от 16.15 часа на Националния стадион „Васил Левски". Полицията ще бди за сигурността както на територията на стадиона, така и в целия град, съобщават от МВР.


Под зоркия контрол на униформените ще бъдат спирките на градския транспорт и местата, на които се събират и на които съществува възможност да се засекат привържениците на сините и червените.


Феновете на двата тима ще се придвижват организирано от сборните им пунктове към стадиона. Шествията им се разминават по време, като целта е да не се допускат инциденти.


Футболните запалянковци ще бъдат проверени два пъти - непосредствено преди стадиона и на самия вход. Няма да се допускат хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и вещи, в това число и чадъри. Малолетните ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и след попълване на декларация.


С цел осигуряване на безопасността при струпване на много хора, а и за улесняване на пропускателния режим, на зрителите се препоръчва да пристигнат по-рано в района на стадиона.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби