Свързани новини

05.02.2014 14:15

Обновеният военноисторически музей отново отваря врати

Видян 1454 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обновената експозиция на Националния военноисторически музей ще бъде официално открита  от министъра на отбраната Ангел Найденов. Визията на галерията ще впечатли посетителите с новоизградена зала за временни изложби Българският военнопромишлен комплекс, както и Детският музей МИГ.


За първи път Националният военноисторически музей ще покаже на публиката постиженията и развитието на българския военнопромишлен комплекс в специално изградената зала за временни изложби. В нея посетителите ще могат да се запознаят отблизо с историята и днешния ден на съвременното българско оръжейно производство.


Сред новостите в музея е интерактивният Детски музей МИГ – мислители, изобретатели, герои, който е съвместен проект с Нов български университет, финансиран от фондация Америка за България. „Детският музей има за цел да подпомогне възпитаването на толерантност, взаимопомощ, уважение към хората и моралните ценности“, разясниха от НВИМ. С обновена визия са и колекционните зали Български военни униформи, Отличия на държавните глави на България и Хладно и огнестрелно оръжие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата