Свързани новини

13.12.2013 12:36

Истинско съкровище е скрито в снега над Банско!

Видян 1312 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота, 14.12.13, ски сезона откриват Криско, Лора Караджова и 100 кила, DJ Rae и Lovely Laura


Самоувереният и млад рапър Криско, който има над 40 милиона посещения в интернет и наскоро спечели приза за Зелена песен на България; купонджийката, изпяла хита „Нека бъде лято” Лора Караджова, и ненадминатият шегаджия – автор на култовата песен „Аз съм 6” – рапърът 100 Кила, ще забавляват веселата тълпа на Бъндеришка поляна в 12 часа на обед на 14 декември, събота, когато там ще се постави началото на ски сезона. Големият концерт ще се проведе непосредствено след състезанието „Победи шампионите”, което ще започне в 11 часа, в което всеки може да премери сили със ски легендите Томба, Попангелов, Жирардели, Лафан и Козир. Веднага след концерта пък, от 13 часа ще започне голямото зимно ровене в снега „Ловци на съкровища” в търсене на истински диаманти.


Под снега, в предварително оградена зона от 1 декар на Бъндеришка поляна, ще бъдат заровени 33 неустоими награди. Целта на участниците, които ще влизат в зоната след регистрация и със стартови  номера, е да открият скритите ковчежета, всяко от които крие талон с названието на наградата. Голямата награда в играта е луксозен часовник с диаманти Chopard на стойност 16 000 лв.!


Ето и неговата вълнуваща история:


Женският Chopard: HappySport


През 1993 г. Каролин Шойфеле, артистичен директор и съпрезидент на Chopard, пуска оригинална и новаторска колекция: за първи път часовник комбинира стомана и диаманти, преобръщайки всички действащи стандарти за дизайн в областта на дамските часовници. Колекцията HappySport моментално се превръща в световен хит. Часовниците биват в малки и големи размери; квадратни, кръгли и овални форми; с каишки от крокодилска кожа или с метални гривни, както и в богата палитра от цветове. Циферблатите се отличават с очарованието на проблясващите диаманти, четирилистни детелини, снежинки или рибки, някои очертани от панели със скъпоценни камъни и проектирани като бляскава игра на светлината.


„Диамантите са най–щастливи, когато са свободни“, вярва Каролин Шойфеле.


Мъжкият Chopard: Mille Miglia


През 1998 г. Chopard за първи път се присъедини към известното ретро рали Mille Miglia в Италия и представи специално посветения на надпреварата хронограф, носещ името на емблематичното рали – Mille Miglia Chronograph. Оттогава всяка година семейство Шойфеле участва в състезанието от Бреша до Рим и обратно – общо 1000 мили.


Като семейна компания, създадена през 1860 г., членовете на семейство Chopard винаги са участвали в надпреварата. За първи път идеята да се разработи Mille Miglia Chronograph хрумва на Карл Шойфеле – вицепрезидент на Chopard и фен на класическите състезателни коли. Той е убеден, че почитателите на красивите автомобили имат естествена слабост към красивите часовници, както и обратното. Дизайнът на часовника е трябвало да бъде спортен, а изискването към механизма – да е достатъчно прецизен, за да може да отчита точно времето при надпреварата. През 1998 г. идеята намира своето приложение в една от най-успешните и емблематични колекции на марката за всички времена.


Но това не е всичко! След следобедните развлечения – кулинарните демонстрации на Ути Бъчваров, фоклорния концерт на самодейни състави от Банско, артистичните изпълнения на група Вакали, на централния площад от 18 часа ще се проведе официалното откриване на сезона с участието на всички звезди и кмета на Банско. След тържествената заря ще има концерт на Румяна Попова и изложба на местни специалитети в залата на читалището.


 


Вечерта ще продължи с традиционното парти в Happy End, което започва в 22 часа. Очарователната Лора Фоулс (Lovely Laura) е прочута саксофонистка и вокалистка, която е редовен и желан изпълнител в най-горещите клубове по света – като „Пача“ и „Спейс“ в Ибиса, и „Зуук“ в Сингапур. Стилът й варира от електронна музика до джаз и соул, като тя сама композира парчетата си. Лора е свирила на ексклузивните модни ревюта и бутикови партита на елитни марки като Dolce & Gabbana, а кадифеният й саксофон е озвучавал дори сватбата на Слаш (екс-„Гънс ен'Роузес“) на остров Ибиса. Тя идва за първи път в България.


До сутринта музиката ще е в ръцете на известната DJ Rae. Британската клубна звезда Рей (Rae) изгря на световната сцена през 2008 г. и много бързо се наложи като диджей и вокалистка с ярък собствен стил и супер ефектно сценично шоу. Сътрудничила си е с някои от най-големите имена в клубния саунд – като Санди Ривера, „Кингс ъф томороу“, Дейвид Пен и др. Много популярна както в Лондон, така и на сцената на клуб „Пача“ в Ибиса, Рей продължава да записва и продуцира хитове, като всички, които са я гледали на живо, единодушно потвърждават, че шоуто й е уникално.


Банско очаква всички, които обичат силните преживявания, природата и планината на 14 декември, събота, от 11 часа на Бъндеришка поляна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.