20.11.2013 16:11

Звезди празнуват рождения ден на Фен ТВ в ефир

Видян 3634 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 12 ноември 2013 г. музикалната телевизия ФЕН ТВ навърши 10 години в ефира.


Същата вечер една от най-големите звезди на медиата Емануела също отпразнува рождения си ден в столично заведение в компанията на свои колеги, журналисти и приятели. На партито обаче екипът на ФЕН ТВ забеляза липсата на съпруга на Емануела - Никола, което изпълнителката коментира пред камерата така - "Разделям се с Никола, не е трагедия нито за него, нито за мен - хората се срещат и се разделят.", с което официално уточни в публичното пространство слуховете около личния си живот. Цялото интервю с Емануела и кадри от купона вижте в уебсайта на ФЕН ТВ.


19 ноември, вторник, беше натоварен снимачен ден за Краля на поп-фолка Азис. След като миналата седмица певецът оповести, че има кадри, които не харесва, вчера той засне нови към видеото на последния си сингъл с Ванко 1 "Като тебе втори няма". Разбира се, камерата на ФЕН ТВ беше на мястото на събитието, а зрителите на музикалната телевизия вече са нетърпеливи и ни питат във Facebook кога ще видят клипа. Азис сподели пред музикалната медиа - "Като тебе втори няма си заслужава и не искам да правя компромис с клипа. С тези гледания от чужбина сме длъжни да представяме качествени продукти." Очаква се видеото да бъде на екран в края на ноември, най-късно - началото на декември.


На 16 ноември, събота, се излъчи първият брой на празничното издание "Зад кулисите: 10 години ФЕН ТВ", в което участие взеха звезди от различни музикални компании - Теодора, Джина Стоева, Ивена и Ива Давидова. Цялото предаване е достъпно в официалния канал на ФЕН ТВ в YouTube.


За отминалите години на ФЕН ТВ, за спомени и интересни случки от личния и професионалния живот ще си поговорят и още от звездите на музикалната телевизия тази седмица. Екипът на ФЕН ТВ отправи специална задача към DJ Дамян - да води втория епизод на предаването "Зад кулисите: 10 години ФЕН ТВ". Разбира се шоуменът с удоволствие прие тази отговорност, а негови гости и събеседници този уикенд ще бъдат Алисия, Радостина Паньова, Ваня и Ангел. Какво ще си кажат изпълнителите, какво ще разкажат за различните събития на телевизията, какво смятат за развитието на медиата и какво биха променили, ако са програмни директори, зрителите на ФЕН ТВ ще разберат в края на седмицата.


Вторият епизод на празничното предаване "Зад кулисите: 10 години ФЕН ТВ" ще се излъчи на 23 ноември (събота) от 13:30 ч. и на 24 ноември (неделя) от 20:00 ч.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и