Свързани новини

05.11.2013 14:40

Феноменът Вера Тодорова прави безкръвни операции

Видян 3398 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вера Тодорова е намерила своята цел и мисия. Тя е направила своя избор – от 27 години е посветила себе си на хората. Леля Вера, както я знаят хората в родното й село Балдево, е бивша счетоводителка, но необикновената й дарба я кара да промени коренно живота си. Жената има способността да прави безкръвни операции и да лекува… с помощта на Свети Мина.
„Виждам хората като част от Творението”, каза скромно жената. Тя знае, че всеки един от нас е обгърнат и закрилян от духовните, висшите сили на Вселената, съобщава Struma.com.

Жената от години живее в София. Там я намират и десетките хора, търсещи изцеление.

По време на 2-часовите сеанси много от хората изпадат в лечебен сън, други сякаш сами започват да движат парализираните си крайници с помощта на висшите невидими сили. Има и такива, които не могат да се отпуснат напълно пред невидимата сила, но чувстват как нахлуващият поток от чиста енергия облива телата им. По време на сеансите, често се случва някои от хората да получат лични напътствия и послания от светците, както и някои от посетителите да влязат в ролята на лечители.

„Рядко се случва изцеление от един сеанс”, признава леля Вера и обяснява, че тази енергия, която постъпва чрез нея, най-напред трябва да се приеме. „Затова е нужна нагласа и преди всичко вяра. Много хора казват – вярвам, вярвам… Но дали е така… Нужна е вяра, без нея не може”, категорична е жената.

Всичко се случва с Божията благословия, с благословията на света Богородица и свети Мина, но често и други светци се намесват в целителните чудеса. „За всичко се иска време, тук не става въпрос за магическа пръчка, нещата стават бавно и полека, правят се много и различни манипулации, но в първите сеанси, най-напред човек трябва да се пречисти енергийно”, казва леля Вера.

“Цяла папка имам с разкази на пациенти. Мене всъщност не ме интересува каква е диагнозата. Моята задача е само да си вдигна ръката към иконата и да ви кача за лечение горе в измеренията”, казва лечителката. Според нея физическото тяло остава тук, но астралното тяло отива в друг свят, където се осъществява срещата с небесните лекари. Хората ги описват като облени от светлина същества, които излъчвали безусловна любов. „Често по тях ми предават послания”, споделя народната лечителка и си спомня, че именно свети Иван Рилски бил светецът, който й заръчал никога да не връща хора в нужда. Тя цитира и едно откровение на Рилския Чудотворец, с което й били обяснени необяснимите й дарби: “Вера работи със слънчева енергия, но от земен произход, която служи за мост за преминаване от вашето измерение в нашето, където успешно лекуваме всички земни болести и се стараем да ги изкореним”.
Вера Тодорова получава прозрение през 1994 г. „Взех да сънувам един и същи сън. В моето село Балдево, местността Ратиките, баба ми има ливада около 8 декара. Идва там свети Мина на кон и ми казва: “Вере, ти ще лекуваш и ще градиш тука манастир. Това е много старо и свещено място”, спомня си възрастната жена.

В едно послание св. Мина поискал манастирският комплекс да има 30 стаи. “И аз после го питам – добре де, за какво са ми толкоз стаи, аз хотел на стари години да не правя, а той ми отвръща: “Ще дойде ден, в който и те няма да са достатъчно. Там ще идват учени, интелектуалци и духовници от цял свят. Ще работят за обединение на религиите”, казва жената, допълва Struma.com.


снимка: Struma



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Кирил Десподов

Кирил Десподов отново е Футболист №1 на България

За четвърти път Кирил Десподов стана ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Първата половина на деня използвайте за почистване


Първата половина на деня използвайте за почистване и