Свързани новини

18.10.2013 10:40

Парламентът с извънредно заседание във вторник

Видян 1234 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Извънредно заседание на парламента ще се състои на 22 октомври, вторник. Във вторник депутатите по принцип не заседават, но този път ще се съберат от 10.00 до 17.00 часа, предаде БТА.


Предложението за извънредно заседание беше направено от Атанас Мерджанов от левицата. 192-ма го подкрепиха, а 13 се въздържаха. Народни представители, които да са против извънредна работа, нямаше.


Още преди седмици стана ясно, че най-вероятно ще се наложи депутатите да се събират извънредно. Причината са няколкото провалени заседания на парламента поради липса на кворум. Управляващите се заканиха да инициират извънредни заседания и заради заявката от ГЕРБ да внасят вотове на недоверие към кабинета.


С поредица от извънредни заседания НС ще се опита да навакса законодателната си дейност. Във вторник освен обсъждания на закони, ще се проведе и парламентарен контрол.


Депутатите от „Атака“ отново се възпротивиха, че тяхната точка – за мораториум за закупуване на земя от чужденци, е назад в програмата на извънредното заседание. Те се опитаха да я преместят, но залата не се съгласи.


Днес парламентът лесно събра кворум, а обстановката е спокойна. Народното събрание днес ще се занимава с местните данъци и такси и промените в закона, допълва Днес.бг.  


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за