Свързани новини

17.10.2013 15:22

Арестуваха мъжа на Петя Славова

Видян 8861 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Варненският бизнесмен Венцислав Дорелов Славов, съпругът на Петя Славова, от когото е дъщеря й Жени, е разследван от варненската районна прокуратура, след като вчера по обед умишлено блъснал с мерцедеса си полицай, като преминал през ходилото му със задната си лява гума. Случката се разиграла в района на КПП – Делфинариум, предаде Dnes.bg.


Около 12.15 ч. в сряда Дорелов решил да паркира колата си в тревните площи. Към него се приближил служител от общинска полиция, легитимирал се и му направил забележка. 51-годишният бизнесмен не му обърнал внимание.


Полицаят отново се представил и му поискал документите. Вместо да му ги даде, Дорелов затворил стъклото на автомобила и потегляйки, блъснал служителя, който залитнал, а задната лява гума на мерцедеса минала през дясното ходило на полицая. Въпреки това бизнесменът не спрял, а се отдалечил в посока „Златни пясъци“.


Веднага след това колата му била обявена за издирване и открита на ул. “Никола Вапцаров” във Варна. По-късно е установен и задържан и Дорелов. В следствие на удара 27-годишният полицай е с лека телесна повреда.


Материалите по случая са докладвани на прокурор и по случая е образувано досъдебно производство.


Наказанието, което очаква Дорелов, е до 3 г. лишаване от свобода. Бизнесменът е освободен под парична на гаранция от 2000 лв.


За нарушенията на Закона за движение по пътищата той е санкциониран по административен ред, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция.


Венцислав Дорелов е собственик на една от първите частни варненски фирми, специализирана  в строително предприемачество, инвестиционна дейност и управление на недвижими имоти. Компанията му е основана през август 1991



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак