Свързани новини

04.10.2013 15:20

Улица се превърна в езеро в кв. Княжево

Видян 1598 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Огромно езеро се е образувало на ул. Княжевска в София, съобщиха читатели. Улицата свързва два големи квартала - Княжево и Горна баня. Тя е единствената алтернатива на Околовръстния път.


Пътната настилка в района е от едър паваж. Поради липсата на водоотводнителни съоръжения, в най-ниската част преди години се е образувала локва, разрушила е основата, а паважа вече съвсем го няма. Езерото днес е с дълбочина от 50 см., което го прави трудно проходимо. Следва писмото на засегнатите:


Уважаема редакция!


Обръщам се лично към Вас, тъй като проблемът е хем комичен, хем показателен за държавата ни. В момента (днес) на ул. Княжевска има огромна локва, която има размерите на малко езеро. Фрапиращото е, че това е улицата, която свързва два големи квартала  Княжево и Горна баня. Улицата е единствената между тях и алтернативна на околовръстен път. Уникалното, което можете да видите е как преминават автомобилите през това езеро, тъй като нямат разумна алтернатива. Неведнъж се е случвало коли да засядат в езерото, тъй като част от електрониката им се е намокрила. Около езерото е пълно с автомобилни части, често се пукат гуми от паветата, с които хората от квартала се мъчат да запълнят огромната яма. Вижте видеото тук: http://www.youtube.com/watch?v=TysuKodzE2Y


Прилагам и снимки от вчера, както и писмото, което всяка година Сдружение Княжево изпраща до общината. Нулева реакция. А в близост до улицата са няколко детски градини и ясли. Понякога, за да заведеш дете до детската градина, трябва да изминеш няколко километра в задръствания, вместо 100 метра по ул.”Княжевска”.


Можете да публикувате снимките свободно, както и да правите с видеото каквото искате. Всички в квартала сме на предела на нервите си и планираме протест пред общината, ако преди зимата проблемът с улицата не бъде решен.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева