Свързани новини

02.09.2013 12:09

Мъж жестоко уби приятелката си, изхвърли я от движеща се кола

Видян 1401 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шофьорът на колата, от която на натоварена магистрала в Калифорния изпадна жена, за която се смята, че е била изхвърлена, е обвинен в убийство. 26-годишният Рикардо Хименес се е предал вчера на полицията, след трагичната смърт на своята интимна приятелка, 22-годишната Мария Жозефина Хименес, която загина в около 01:00 часа в четвъртък. Хименес е била удряна многократно от трафика в насрещното движение, след като изпаднала от автомобила, седейки на седалката до шофьора – приятелят й Хименес.


Само един от шофьорите, които блъснали силно татуираната жена, спрял да й окаже помощ, докато нейният приятел с мръсна газ избягал от мястото на инцидента, съобщава Laist.com. Други разказаха, че напразно са се опитали да заобиколят Хименес. По думите на очевидци, жената е била жива, когато е изхвърчала от автомобила.


Известно е, че двойката, имала афера, се е скарала в студио за татуировки малко преди трагичния инцидент. „Редица източници потвърдиха, че Рик и Жоси са били заедно в студио за татуировки малко преди полунощ. Рик е вдигнал скандал и се е скарал на Жоси пред очите на всички“, каза говорителят на полицията в Лос Анджелис Пол Вернон пред Ен Би Си 4. „Знаем, че Рик е шофирал червена Тойота, когато двамата са напуснали студиото“, добави той.


По данни на „Лос Анджелис Таймс“, детективите са наредили пъзела на среднощните събития, когато жител до студиото за татуировки е съобщил на полицията, че жена е почукала на вратата му, молейки го да я откара до центъра. Приятелка на жертвата също е потвърдила,че Хименес е почукала в отчаяние на вратата, за да избяга от приятеля си.


От полицията съобщиха, че ключов фактор за решението за ареста на Хименес от Северен Холивуд е било количеството кръв по седалката до шофьора на колата, която била намерена изоставена ден след убийството. Полицията също е на мнение, че жертвата е била физически тормозена в нощта преди смъртта й.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби