Свързани новини

23.08.2013 16:00

Лекарите за Стефан: Не сме виждали толкова травми накуп!

Видян 2262 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За първи път, от както съм лекар, виждам съвкупност от толкова много травми в един организъм. Това заяви доц. д-р Димитър Райков след днешните операции на малкия Стефан – детето, което преди ден се прекатури през парапета на ескалатор в Гранд мол-Варна и падна през един етаж надолу.


Доц. Райков от клиниката по ортопедия и травматология в болница „Св. Анна“ е един от най-добрите специалисти в страната, когато става въпрос за лечение или спасяване на детски живот.


Операцията на момченцето е продължила три часа, пише "Днес+". Детето е с подобрени показатели спрямо предходния ден, но състоянието му все още е критично. Операцията е била много сложна именно заради съвкупността от множество травми, но лекарите са се справили перфектно. Много сериозен екип от реаниматори се грижат за малкия Стефан. Те са убедени, че момченцето ще бъде в съзнание на 28 август, когато има рожден ден и навършва 4 годинки.


В болницата всички пациенти и посетители знаят за трагичния случай с малкото момче и се интересуват от състоянието му. Хората разпитват сестри, лекари, дори и репортери как е детето. Просълзена жена, чиято майка току що е била оперирана, също попита за състоянието на момчето. Колкото и да им тежко заради личното им здравословното състояние или това на близките им, всички се интересуват от лечението на Стефчо и съпреживяват трагедията, потвърдиха и лекари от болницата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион