Свързани новини

21.08.2013 16:55

Цолова и Виктор като първи залп на есенната тв война

Видян 2254 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наесен с песен по гроздобер. Така гласи един простонароден лаф, който обаче съвпада с очаквана тв война.


В един и същи ден от Нова признаха за  трансфера на сутрешните водещи Ани Цолова и Виктор Николаев, беше обявен  старт на Х-фактор на 9 септември и по улиците на София се появиха  билбордове за началото на поредния ВИП Брадър на 16 септември.


Явно наесен с песен по гроздобер изоставащата частна тв станция замисля грандиозно ново начало. В прибавка към най-рейтинговото си в момента шоу на Сашо Диков, освободил се от Канал 3, комуто се наложи да се сражава в един и същи час със собствената си щерка и да я бие по точки.


Защо толкова ударно и спешно? Ами, защото Нова никога не е имала толкова слабо тв лято. В Топ 50 на най-гледаните рубрики по традиция влезе повечето продукция на бТВ. Но 11 позиции, колкото Нова никога не е имала, взе ТВ7 с умелото налагане на програмна схема с много спорт и риалитита.


По позиции в Топ 50 я следва БНТ, а чак на четвърто място е Нова. Нейните рейтинги по време на ваканцията на Сашо трудно и почти невъзможно надминават 2,5%, което е в рамките на грешката.


Не само на бул. Брюксел обаче се готвят за усилен тв сезон. бТВ пуска як сезон с много български сериали, с новото риалити шоу Африка - своеобразен нов Съврайвър и какво ли не още. А ТВ7 ще заложи освен на родното завързано футболно първенство и на проекти като Музикална академия, където пеещи звезди ще се състезават кой е по-по-най.


БНТ също ще извади някое асо от ръкава - най-вероятно поизтърканият вече сериал Под прикритие, наред с очаквания със смесени чувства Четвъртата власт, обединил усилията на дебютантите сценаристи и лица на протеста Найо Тицин и журналисти от Капитал, и попровалилия се особено с неизвестно изтеклите от един събор над милион левчета режисьор Стоян Радев, по-известен като мъж на красивата си жена.


Жалко е само, че вероятно протестите ще трябва вече да се борят за внимание и няма да бъдат единствена алтернатива на Мис България в ефира, както беше цяло лято.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Петър Петров

Възраждане се регистрира за вота в ЦИК

"Възраждане" се регистрира за вота 2 в 1 в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху