Свързани новини

19.07.2013 16:31

Газова бутилка гръмна във Варна, баща и дъщеря берат душа

Видян 1628 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Туристическа бутилка с газ избухна в бургаския кв. “Долно Езерово” и рани тежко 40-годишен мъж и 13-годишната му дъщеря. Бащата е с 90% изгаряния, а детето – с 50%. След първа помощ, оказана им в Шокова зала на болницата в Бургас, са откарани спешно с две линейки в Специализираната клиника по изгарянията във Варна, съобщава "Флагман".


Мощен взрив разтърси къщата на ул. “Подполковник Калитин”, която семейството ползвало само през лятната ваканция на децата, по обед, около 15 часа. По това време вътре са били бащата Диян, заедно с двете си деца, едното от които трудноподвижно, защото е с болест по рождение. Майката била на работа през това време.

“Чу се взрив, всичко кънтеше, след което втори гръм. Скочихме и се втурнахме към къщата. Момиченцето буквално излетя на улицата, а баща й едва успя да излезе и падна на тротоара пред къщата”, разказа ужасена съседка, станала очевидец на трагедията.

Съседите от околните къщи се втурнали да обливали мъжът и детето с вода.

Линейките дошли около 20 минути след подаването на сигнала. “В Спешния център д-р Мигаров реагира много бързо, екипите оказаха първа помощ, подготвиха документите и две линейки тръгнаха с Диян и Радостина към Варна”, каза съседка.

Съседи на пострадалите влезли в къщата, където намерили другото детенце, което е трудноподвижно, което по чудо е невредимо. Майката е в шок.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци