Свързани новини

12.07.2013 10:26

Планини от Flirt емоции в равнинна Холандия

Видян 2018 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Водка Flirt е на холандския пазар от началото на годината и се възприема много добре от взискателните местни потребители. Тя присъства в множество клубове в Амстердам и по холандското крайбрежие, но истинската кулминация по акостирането й на местна почва се състоя на 6 юли. Тогава над 3000 гости изпълниха най-добрия плажен клуб в Холандия – Beachclub Vroeger, за поредното издание на Flirtation. Това е едно от най-стилните партита в клубния афиш на Европа, а 10-часовият купон ознаменува 10-та годишнина от създаването му.


Юбилеят премина изцяло под знака на водка Flirt, като дори дрескодът бе „бяло и червено”. Началото бе поставено с welcome drink от водка Flirt и продължи в закачливия тон, зададен от мотото на събитието – Red lips who love to Kiss (Червени устни, които обичат да целуват). Останалото бе много музика и танци, а природата се погрижи за невероятни ефекти като залез в морето и бриз в косите. Всичко това, подсладено с огромна сладоледена торта и Flirt подаръци за 200 VIP гости.


Българският продукт бе посрещнат радушно от иначе сдържаните западноевропейци, свикнали на висок стандарт във всяко едно отношение. Много от тях споделиха, че водка Flirt по нищо не отстъпва на световноизвестните брандове, а пищните коктейли с овкусените Flirt Cool Mint, Flirt Orange и Flirt Green Apple, се превърнаха в хита на вечерта.


Flirtation се проведе в най-престижния морски курорт на Холандия – Bloemendaal, а за класата на самия клуб Vroeger можем да съдим по неговите клиенти, сред които са футболистите от Аякс, както и по гостуващите музиканти – например Бой Джордж.


Flirtation на брега на Северно море е най-голямото международно събитие от такъв мащаб, спонсорирано за първи път от българска марка алкохол. Партньорството е част от дългосрочен план за навлизане на марката в Западна Европа и доказва как един наш качествен продукт може спокойно да се конкурира със световноутвърдени брандове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак