Свързани новини

23.06.2013 15:49

Бойко Борисов: Дори когато си най-силен, трябва да търсиш партньорство

Видян 1378 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Научих, че дори когато си най-силен, трябва да търсиш партньорство, трябва да търсиш още разбирателство. Не трябваше да късаме диалога с партиите в център-дясно. Можеше да си спестим епитетите и обидите и към г-жа Кунева, и към г-н Костов. Това заяви бившият министър-председател Бойко Борисов.  

Трябваше да бъдем по-благородни и по-търпеливи, но животът е за това  да се поучиш от грешките. С радост бих работил и с партията на г-жа Кунева, и с ДСБ. Не се ли отворим, не намерим ли пресечни точки за работа, дори да влезем в НС, резултатът ще е нулев за всички. Г-жа Кунева е изключително европейски човек, сигурно при тях има обида или болка, която ние сме нанесли и те са ни нанасяли. Необходим е консенсус. За българския народ и за Брюксел ние трябва да излъчим алтернатива. Дали ще са нови партии, на база център-дясно, или друго, предстой да видим.

Субектът Тройна коалиция -БСП, ДПС, Атака прави така, че да дразни хората, обществото и Брюксел. Ситуацията не подлежи на анализ, нищо светло не виждам на хоризонта, по начина, по който се действа. Не може да се допускат такива назначения- за по час два, за по максимум 1 ден. Нали обясняваха, че имат готово правителство, че са най-големите експерти, че имат експерти във всичко, каза Борисов. 

По повод назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС, Борисов заяви, че това не е най-голямата злина: "Въпросът не е в него, въпросът е в този, който го е наложил. Той е толкова силен да налага тези назначения, че Станишев и Местан не могат да му се противопоставят", категоричен бе Борисов.

"Сега от правителството лъжат, че до септември ще имаме Нов избирателен кодекс, напротив, само за няколко дни може да се направят необходимите поправки в действащия. Това цели само да залъже протестиращите. По 50-60 000 души излизат всеки ден по градовете на България и БСП, ДПС и Атака се правят, че не ги виждат. Те нямат чест и доблест и ще си стоят. Разчитат, че протестиращите ще се уморят, ще затихнат и ще си карат, така както са решили." смята лидерът на ГЕРБ.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв