Свързани новини

21.06.2013 16:48

НИМХ: Утре до 37°, в София 32°

Видян 1262 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През нощта ще бъде ясно и тихо. Утре - слънчев летен ден с високи температури - максималните ще бъдат между 32° и 37°, в София 32°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, съобщи Фокус.


Над Черноморието времето ще бъде слънчево. Ще духа бриз и температурите ще остават по-ниски, в сравнение с тези, във вътрешността на страната - максималните по крайбрежието - до 27°-28°. Температурата на морската вода е 20°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде слънчево и топло. В следобедните часове над масивите в Западна България ще се развие купеста облачност, но само на изолирани места в Рила и Пирин ще превали краткотрайно. По високите и открити части ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около 26°, на 2000 метра - около 18°.
В неделя времето ще бъде много горещо: максималните температури ще са между 34° и 39°. Ще бъде предимно слънчево, ще духа слаб вятър от юг-югоизток. След обяд над планините ще се развива купеста облачност, само на отделни места ще превали слабо. В понеделник вятърът ще се ориентира от изток и температурите ще са с 1-2 градуса по-ниски. В Източна България ще бъде слънчево, в Западна - на места ще превали слаб краткотраен дъжд. Във вторник от северозапад ще проникне малко по-хладен въздух. Ще преобладава слънчево време, ще има временни увеличения на облачността и на отделни места слаби валежи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат