Свързани новини

23.05.2013 16:08

Майка на две деца успокоявала убийците от Лондон

Видян 1601 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ингрид Кенет скочила да вразумява нападателите, след като направила опит да помогне на убития войник. 48-годишна майка на две деца опитала да успокои убийците от Лондон и намесата й може би е предотвратила нови кръвопролития. АП разказва историята на Ингрид Кенет, която скочила да вразумява двамата нигерийци, след като направила опит да помогне на убития войник, който за съжаление вече не е имал пулс.


Кенет живее в Корнуол, югозападна Англия. По време на инцидента тя пътувала на гости на децата си след екскурзия във Франция. Заради клането автобусът спира и тя вижда катастрофиралата кола и тялото на жертвата на улицата. Кенет опитва да му помогне, разчитайки на знанията си по първа помощ, но вече е късно и само установява липсата на пулс.


 


„Човек с черна шапка, револвер в едната ръка и секира в другата дойде и ме предупреди да стоя далеч от тялото”, споделя майката. Тя го попитала защо е убил човека, а според британския вестник „Гардиън” той й отговорил с думите: „Той е британски войник, който уби мюсюлмански жени и деца в Ирак и Афганистан”. Той беше ядосан на това, че британската армия е там, описва Кенет.


Когато убиецът й казал за намерението си да убие полицията когато пристигнат, Кенет се опитала да го вразуми и дори разговаряла и с втория нападател. По думите й той бил тих и срамежлив. "Попитах го дали иска да ми даде ножа, който държеше в ръката си”, казва тя и допълва, че той й е отказал. По думите на свидетелката въоръжените мъже не изглеждали пияни, нито под въздействие на наркотици.


Кенет се качила в автобуса малко преди да дойде полицията и оттам видяла служителите на реда да стрелят по двамата заподозрени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на