Свързани новини

07.05.2013 10:23

Отвлечени преди 10 г. жени са намерени живи в Кливланд

Видян 1638 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Три жени, отвлечени преди десетина години, бяха намерени живи в къща в Кливланд, където две от тях са били видени за последен път.


Полицията е арестувала трима братя с латиноамерикански произход, които са държали насила трите жени в дома на единия в град Кливланд, щата Охайо, съобщиха световните агенции.


По данни на местни медии са задържани братята Кастро, на 50, 52 и 54 години. Срещу тях ще бъдат повдигнати обвинения в отвличане и изнасилване на отвлечените жени. Една от тях е родила дете по време на пленничеството си.


Човек, живеещ близо до къщата, чул викове и се втурнал вътре, където намерил една от трите жени - Аманда Бери, изчезнала преди десет години като тийнейджър. Той й дал мобилния си телефон, за да извика полицията.


"Помогнете ми! Аз съм Аманда Бери. Бях отвлечена преди десет години и сега съм тук. Свободна съм", обяснява задъхано Бери в записа на обаждането на спешния телефон 911. Тя съобщава името на похитителя, който бил излязъл от къщата, моли полицията да дойде бързо и добавя, че й е известно, че медиите широко са информирали за изчезването й.


Съседът Чарлз Рамзи каза в интервю за Си Ен Ен, че когато влязъл, Бери отчаяно се опитвала да отвори вратата, чиято брава заяла. "Мислех, че е умряла, но тя излезе от къщата с малко момиченце", добави той.


Полицията съобщи първоначално, че е задържан Ариел Кастро - шофьор на училищен автобус. Най-малко една от намерените жени има дете от него, посочва ИТАР-ТАСС. Неговият чичо каза, че племенникът му е собственик на къщата, където бяха намерени жените.


"Имаме много въпроси без отговор във връзка с този случай, по който се води разследване. Доволен съм, че трите млади жени бяха намерени живи", каза кметът на Кливлънд Франк Джаксън, цитиран от Ройтерс.


Аманда Бери изчезна на 21 април 2003 г. Втората намерена днес млада жена - Джина Дехесус била отвлечена година по-късно на 14 годишна възраст, а Мишел Найт била на 20 години, когато изчезнала през 2000 г., посочва Ройтерс.


И трите са настанени в болница. Според лекарите те са в добро здраве, пише БТА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате