Свързани новини

16.04.2013 14:59

Станишев поиска проверка и на спецтехниката в ДАНС

Видян 1333 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Призовавам прокуратурата да извърви пътя докрай в това разследване, каза председателят на БСП Сергей Станишев на пресконференция по повод подслушванията. Той  допусна, че към момента е разкрита само горната част на един айсберг. Станишев настоя да се провери как ДАНС ползва специализираната техника и допусна, че е възможно и в други служби да са се случвали подобни безобразия. Председателят на БСП изрази възмущението си от арогантността и авантюризма на Цветанов, от ширещата се четири години безнаказаност. Станишев изтъкна, че бившият вътрешен министър е допуснал система за тотално подслушване и нарушаване на закона. Лидерът на БСП подчерта, че след като прокуратурата е започнала досъдебни производства срещу четирима служители на МВР, означава, че са налице достатъчно доказателства за това, за което Цветанов твърдеше, че не е възможно. Станишев изтъкна, че на практика две трети от информацията се потвърждава, което е страшно за България.


Бойко Борисов си закачи един воденичен камък, който ще го води към дъното, заяви Станишев. Според лидера на социалистите това, че Борисов защити Цветанов показва неразривната връзка и зависимост на бившия премиер и бившия министър . Станишев попита дали Борисов е знаел за незаконните действия в МВР.


Председателят на БСП отбеляза острата реакция, дошла днес и от Брюксел. Лидерът на Социалистите и демократите в ЕП Ханес Свобода в специално изявление е изразил възмущението си и е дал политическа оценка за скандала. За да онагледи мащабността на скандала, Станишев отбеляза, че ако днес България кандидатстваше за членство в ЕС, страната ни нямаше да издържи политическите критерии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд