Свързани новини

12.04.2013 15:16

Сидеров даде Павлова на прокурор

Видян 1480 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сигнал за престъпно бездействие на МРРБ и министъра от кабинета на ГЕРБ Лиляна Павлова внесе лидерът на „Атака“ Волен Сидеров при главния прокурор Сотир Цацаров. Случаят касае отпуснатите преди около година средства за ремонт на виадукти, предаде Днесбг.

Сидеров уточни, че става дума за около 70 млн. лева. Припомняме, че след земетресението в Перник през май м.г. правителството спешно отпусна пари за аварийни ремонти на виадукти и мостове, сред които три виадукта по магистралите „Хемус“ и „Тракия“.

По думите на Сидеров Лиляна Павлова и кабинетът на ГЕРБ изрично настоявали „да се прехвърлят едни милиони“ за ремонти и поддръжка на виадукти и мостове. Според лидера парите са били преведени, определени са за поддръжка, но нищо не е направено.



„Нашият сигнал към главния прокурор е да се разследва дали има злоупотреба и престъпление чрез бездействие“, обясни лидерът на „Атака“.



Националистът припомни, че бившият премиер Бойко Борисов лично е дошъл в парламента, за да моли народните представители и парламентарните групи за преразпределението на тези средства.

„Почти една година е минала, от тази спешност нищо не е останало“, коментира Сидеров. Според него Лиляна Павлова „тези пари ги е скатала или нещо е станало с тях“. „Мостовете не са пипнати, опасността продължава да стои“, ядоса се той.

Сидеров се закани, че това няма да е последният сигнал, който ще внесе при Цацаров. „Това е началото. Аз ще подготвя такива сигнали за правителството на ГЕРБ и служебното правителство на Марин Райков“, зарече се Сидеров.

По негови думи служебният кабинет вече е направил някои сделки с имоти, които скоро ще бъдат отнесени към главния прокурор. Припомняме, че точно сделките с имоти бяха основната причина Волен Сидеров да настоява да присъства на заседанията на Министерския съвет. Достъп му беше отказан и това предизвика  истински скандал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате