Свързани новини

03.04.2013 15:58

Съдружник на леля Цецка брои бюлетините

Видян 3206 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Броячите на гласовете на изборите след месец ще бъдат все проверени хора, става ясно от последните разкрития, направени тези дни. Председател на Районната избирателна комисия (РИК) в Плевен например е Румен Лилянов Цачев. Той е съдружник на Цецка Цачева в адвокатска кантора Акцио консулт, пише сайтът offnews.


Румен Цачев бе назначен за началник отдел Правен в Народното събрание след последните парламентарни избори през 2009 г., на които ГЕРБ взе властта, при Цачева на поста на председател на парламента, което бе ярък конфликт на интереси.


Кантората Акцио консулт стана печално известна покрай скандала с аферата Дупетата, когато през  2010 г. бяха бяха открити рекордни количества изрезки от салами без документи за произход на плевенската фирма Анона ООД.


След като става депутат, Цачева прехвърля управлението на кантората на един от съдружниците си – Камелия Донкова. Друг член на РИК-Плевен е Стефан Константинов Катев, който в 41-то Народно събрание беше съветник на Цачева в отдел Пленарни заседания.


Същият сайт тиражира информацията, изнесена от известния тв водещ Велизар Енчев, че досегашният председател на Съвета на директорите на Информационно обслужване Михаил Константинов е напуснал шефския пост, но остава в борда на директорите на държавната фирма. Това показва справка в Търговския регистър, съобщава Mediapool. Това е станало с решение на заседание на директорите на държавното дружество, което ще брои бюлетините, проводено миналия петък, 29 март. Интересно е, че в качеството си на уж свободен електрон през последните дни Константинов внушава свои прогнози за изборите. Напомняме, че той не е социолог, а е математик.


На своя пост е и главният секретар на Министерския съвет при правителството на ГЕРБ Росен Желязков, който е реалният началник на цялата държавна администрация, включително на областните управители, които реално ще следят и контролират вота на народа.


Из коридорите на властта се говори, че именно той управлява и така наречения служебен премиер Марин Райков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби