Свързани новини

12.03.2013 10:45

Емил убил бременната Петя просто от скука

Видян 982 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Механизмът на мислене и разсъждение на двете момчета, зверски убили бременната Петя е инфантилен, варварски , каза в студиото на Нова телевизия зам.директорът на Института по психология към МВР Росен Йорданов."Става дума за деградирала ценностна система в двама млади хора", твърди той. Особено отношението на Емил, който според него е водещата фигура в отношенията с младата жена, е чисто садистично и мазохистично.


Липсата на институцията “баща” е оказала огромно негативно въздействие върху психиката на двамата младежи, които извършиха жестокото убийство. Така се стига до абсурдно престъпление без реална мотивация.


"Жертвата няма абсолютно никаква вина", категоричен е психологът. "Това е варварски акт, който двамата убийци са направили, но те дори не съжаляват за това, че са го извършили. Нямаше тъга, мъка от това , което са направили, не усетих такова нещо в разговорите и това е страшно", уточни психологът.


"В случая е надделял хищническият инстинкт и те не са могли да контролират поведението си", смята Росен Йорданов. Когато попитах Емил защо са го направили, той отговори “Беше ми досадна”, сподели Йорданов. Това е инфантилно мислене, присъщо повече за малко дете, отколкото за изграден като характер младеж.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни