Свързани новини

11.03.2013 13:29

Министри в оставка си писаха шестици на излизане от кабинета

Видян 1664 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В предпоследния си работен ден като министри в оставка част от членовете на кабинета „Борисов” направиха лична равносметка на постигнатото. Наред с отчета за свършеното през преждевременно приключилия им мандат, те си поставиха и самооценка. Макар че оставката, която им бе поискана от хората на улицата, би трябвало да говори, че недоволството ги изпраща на дъното на шестобалната система, днешните оценки се движеха между „много добър” и „отличен”, предаде BTV.


Министърът на правосъдието Диана Ковачева заяви, че екипът й е работил за „шестица”. Тя отбеляза като постижения реформата на съдебната система и въвеждането на по-голяма прозрачност при изслушването на кандидати, както и за прекия избор на членове на ВСС.


Ковачева заяви, че единственото, за което съжалява е, че не й е стигнало времето да довърши работата си, сред която са новият Наказателен кодекс и проектът за електронно правителство.


Министърът по управление на средствата от ЕС в оставка Томислав Дончев съобщи, че оставя системата в добро състояние и оцени работата си за "много добър". „Оттук нататък въпрос на политическо благоразумие е постигнатото да се развива, за да се получат резултатите, които всички очакваме”, каза той.


Дончев припомни, че преди три години системата е била крехка, нестабилна и едва е започвала да работи, докато сега вече е стабилна, познава себе си и е в състояние да се самоконтролира, когато допуска грешка.


Без да се оценява, друг член на кабинета в оставка сподели радостта си от „падналото министерско бреме”. „След няколко дни вече ще бъде факт аз да съм свободен артист и да идвам незабелязан на опера”, похвали се Вежди Рашидов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец