Свързани новини

19.02.2013 10:55

Бащата на Симеон Дянков в ефир: Той е издънка на комунизма!

Видян 2786 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екип на ТV7 откри бащата на Симеон Дянков – бай Денчо, в село Побит камък, за да коментира той рокадите в правителството. Репортерите опитаха да говорят със съседи, но те им казаха, че бай Денчо е доста сприхав. Попитан какво мисли за съседите си, той беше категоричен: “Е.и им майката! Не ме интересуват. Не си общувам с хора, които не четат. Те нямат книги в дома си. Да си сприхав не е лошо. Нямам допирни точки със съседите.”Така започна интервюто с Денчо Дянков. “Трябваше да го изгонят. Защо не изгониха преди време Орешарски”, започна коментара си бащата на бившия финансов министър.

”Симеон Дянков е отроче на седмичната ясла. Майка му не го кърмеше, за да не си развали бюста. Не познавам втория му баща, дето толкова го хвали. При развода ме осъдиха да плащам издръжка. Това беше, когато той беше на 17 години, обясни още Денчо. – Симеон е издънка на комунизма. Майка му е комунист още от първи курс в университета и е член на партията. Вторият му баща е преподавател по КПСС. Като се разведохме, баба му го взе в Ловеч. Веднъж се видях с него в един ресторант за един рожден ден и той ми каза, че не трябва да виждаме. Баща му тормозил майка му да не се виждаме и за да няма такива наранявания, да не го правим.”

Бай Денчо не е търсил Симеон Дянков във времето, в което синът му е бил финансов министър. “Къде да го търся. Що не дойде той да ме види. Когато съм работил, съм му плащал издръжката. Сега защо той не ми плаща. Боли ме от това, което става. Мен ме боли и като видя гладно куче, призна чистосърдечно баща му. - Това не ми пречи, че стана така със сина ми. Лошо е, че от тоя прехода досега се натъквахме на лоши управници и то все по-лоши от тези по Тошовото време. Искам Симеон да е жив и здрав. И да помни, че животът се върти по същия начин. И да гледа жена му да не го изостави. За мен сега остава срама, че народът ще ми каже: “Ей го тоя, дето е баща на Дянков, който окраде държавата.”


 


Снимка: Блиц



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева