Свързани новини

15.02.2013 16:27

Военна болница уби Тодор Колев

Видян 6787 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Големият български актьор Тодор Колев почина след продължителна борба с рака. Информацията бе разпространена чрез БТА от Съюза на артистите в България.


В новия си брой в. Супер19 подробно описва как Военна болница уби Тодор Колев:

Болницата в Девин беше закрита заради 1 милион дългове и това струва за броени месеци поне 14 човешки живота на загинали в линейки по пътя от града към Смолян. Заради борчове, които през последните 3 години се движат между 60 и 100 милиона лева, никой не пипа Военна болница. Даже през 2011 г. Министерството на отбраната, което заради икономии съкрати стотици служители, наля на тази истинска ламя за пари 20 милиона лева. Срещу което бюджетът получи обещание дълговете да бъдат изплатени до новата 2012 г. И новата 2013 г. мина, пък нищо не се променя.

Суперлуксозна дерматологична клиника за десетки милиони лева. „Най-необходимата” в една все пак Военна болница.
Джип Мерцедес на стойност четвърт милион лева за директора ген. Тонев, който на всичко отгоре в разрез със закона се движи из София със сирена – специален режим на движение, на който няма никакво право.
Ето за какво отиват парите. В същото време великият актьор Тодор Колев беше изхвърлен от болницата на произвола на съдбата в краен стадий на рак и в безнадеждно състояние, понеже...нямало пари. Изтекла му била клиничната пътека.
Артистът бе с рак на белия дроб бе изписан от ВМА в понеделник в тежко състояние, съобщи пред БЛИЦ авторитетен източник от Военна болница. Ракът по същото време е поразил всички органи на актьора. Колев вече се движел само в инвалидна количка.

Според лекарите, болният е станал само "кожа и кости" и се е чувствал изключително отпаднал. И без друго слаб, той бил съсухрен с повече от 10 кг и не тежал повече от 40. Тодор Колев беше приет през седмица по-рано в неврохирургията на лечебното заведение. Медицинският екип преценил, че нямало нужда да му се правят операции. По думите им „белият период”, който му дали след операцията през януари с имплантиране на метални пластини в ставите, бил отминал. „Практиката сочи, че в последен стадий на рак обикновено пациентите се прибират по домовете си, където до края на дните им успокояват болките им със силни медикаменти”, оправдаха постъпката си гадовете. А всеки знае, че в домашни условия няма нито системи, нито възможност за ежедневно вливане на кръв и химикали, каквито има в болниците.
Освен тотално безсрамие и всякаква липса на човечност, освен характеристика за здравната ни система, която при ГЕРБ премина от етап на криза в положение на катастрофа и гнило дъно, все пак в този свят съществува и нещо като Хипократова клетва.

Явно, не и във Военна болница. За разлика от Тодор Колев, всички управляващи, техните роднини по права и съребрена линия, съдружниците и перачите им се радват на прекрасен прием във Военна болница. За тях не се щадят нито сили, нито средства. И въпреки ужасяващото състояние на финансите на болницата, което няма как да е станало без корупция за десетки милиони всички си затварят очите за престъпленията в т.нар. Военномедицинска академия. И тачат нейния началник, когото кой знае защо смятат за някакъв вид здравен мениджър.
Ала всичко се плаща рано или късно...



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ден за земни и практични дейности

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със