Свързани новини

25.01.2013 16:45

Станишев: Борисов е в паника

Видян 1771 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С голямо съжаление мога да коментирам, че поведението на г-н Борисов тази сутрин беше на един самозабравил се човек. Бруталното му отношение към хората от Сопот, които не са си получавали заплатите и нямат какво да ядат, грубото му нареждане да получи извинение от тях, заплахите към протестиращите- всичко това е поведение, което няма нищо общо с държанието на държавник и премиер. Това заяви председателят на БСП Сергей Станишев пред Дарик радио.


Председателят на социалистите коментира поредните лъжи на Бойко Борисов за срещата между двамата. „Единственото, което е вярно е, че ние сме се срещали и е воден разговор за Белене. Но срещата беше по негова молба, той поиска от мен подкрепа за споразумение за цена от 6.3млрд.евро и не я получи, защото не ми даде отговор откъде идва оскъпяването от 1.2млрд. евро, след като нашето правителство беше водило преговори за 5.1 млрд.евро”, отбеляза Станишев. Той беше категоричен, че всички останали твърдения са абсолютна лъжа. „Това вече е трагично, когато излиза от устата на един премиер. Клеветите и свободните съчинения, този път, няма да помогнат на Борисов да излезе от губещата ситуация”, добави лидерът на БСП.


Според Станишев Борисов е в паника, че ще загуби референдума за Белене и го призова да не си изпуска нервите.  „Борисов да се овладее и вместо да се оплита сам в поредните си лъжи, да се заеме с поправката на избирателните списъци, в които има 850 хиляди мъртви души. Две години след преброяването, списъците не са коригирани, а това става само за няколко часа”, отбеляза лидерът на БСП.  Според него Борисов трябва да нареди на вътрешния си министър Цветанов МВР и ГРАО да поправят избирателните списъци, защото в противен случай, на всички българи ще стане ясно, че Борисов е основният поръчител на фалшификацията на изборите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а