Свързани новини

23.01.2013 11:52

Зимата се завръща от понеделник

Видян 947 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До 14 градуса ще държи термометърът днес, но от понеделник зимата се връща.


Днес облачността над страната ще е променлива, в следобедните часове намаляваща до слънчево. Главно преди обяд на места в Източна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад и временно ще се усили, в Дунавската равнина - умерен. Температурите слабо ще се понижат, но ще остане сравнително топло с максимални температури между 8° и 13°, в София около 9°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна преди обяд, когато ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, по Северното Черноморие временно до умерен западен вятър. Дневните температури ще достигнат 11°-14°. Температурата на морската вода е 6-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Атмосферното налягане е значително по-ниско от средното за месец януари и през деня ще се повишава.

Над планините облачността ще е по-често значителна. На отделни места над 1600 метра ще превали слаб сняг. Ще духа умерен и силен западен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около 5°, на 2000 метра - минус 2°.

В четвъртък леден полъх ще смъкне пролетните температури от последните дни, а в понеделник ни чака мразовита зимна утрин с минус 15 градуса.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!