Свързани новини

11.01.2013 10:42

Кървава баня в София

Видян 2162 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кървав екшън се разигра в София. Петима души са открити мъртви в апартамент в столичния квартал "Гоце Делчев", съобщи Дартснюз. В дома живеели възрастна жена с дъщеря си, зет си и двамата им синове. Телата на всички тях са намерени в жилището. По първоначална информация зверството е извършено от единия младеж, който се е самоубил, след като избил роднините си. Двамата братя имали психо проблеми.

Сигналът е подаден от съседи, които повикали полиция, след като не видели бабата няколко дни да излиза от апартамента. Криминалисти от СДВР разследват тежкия инцидент, съобщи старши комисар Валери Йоранов, цитиран от Фокус. Пристигналият на мястото патрул е открил тялото на възрастната жена в коридора на апартамента с доста кръв около нея и гилза. В съседни стаи са намерени още четири трупа – на мъж, жена и двама по-млади мъже.

По данни на съседите възрастната жена е живеела с дъщеря си, зет си и двамата си внука. Тя е била 79-годишна, зет й е бил на 55 години, дъщерята - на 54 години, а двамата внука - на 27 и 21 години. По данни на съседите, които са открили първи тялото на възрастната жена, входната врата на апартамента е била заключена. Те са имали ключ от жилището й и са влезли в него, уточнява старши комисар Йорданов. Според него все още не може да се каже категорично кой е останал последен жив от петимата, пострадали при тежкия инцидент. Огледът приключи около 6.30 тази сутрин, продължи повече от осем часа. В момента колегите извършват анализ на това, което е установено по случая от огледа. Назначават се експертизи, иззети са обтривки от ръцете на лицата, каза старши комисар Йорданов. Ще се назначат експертизи, главната цел на експертизите на обтривките ще бъде да можем да установим кой е стрелял, тъй като категорично към този момент не можем да кажем – нито как е започнал скандалът, нито как са се развили събитията, обяснява Йорданов. Трябва да излязат и резултатите от аутопсията.

Семейството било скромно, не са били конфликтни, не са имали пререкания. По думите на комшиите младежите са имали леки психични отклонения, но тепърва ще се установява дали са били освидетелствани.

Зетят е притежавал законно оръжие и то е намерено в апартамента. Той е бивш служител от Министерството на отбраната, сега пенсионер. Съпругата му е била бивш служител на Министерството на вътрешните работи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес бъдете подготвени за ден, пълен с важни задачи и отговорности

Днес бъдете подготвени за ден, пълен с важни задачи и