28.12.2012 13:16

Зодиите за 2013 година

Видян 2880 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Овен 2013
Годината 2013 ще бъде за вас низ от върхове и спадове. В края й очаквайте да бъдете по-удовлетворени от живота, отколкото сте в момента. От вас обаче се изисква да бъдете по-внимателни от друг път, когато вземате важни решения за себе си и за другите. Това се отнася най-вече за областите на любовта, здравето, семейството и парите. Ако не сте нащрек през 2013 г., дълготрайните резултати няма да се окажат добри за вас. Подгответе се за сериозни вложения в добруването на вашето семейство. Работата минава на по-заден план. Не бива да се притеснявате от недостиг на средства, дава ви се изобилие. По-сложни са нещата в любовта, където са възможни някои екстремни или критични ситуации. Бъдете подготвени за това и не допускайте рязкост в общуването. Търпението ще ви бъде верен помощник в разрешаването на такива и други проблеми. Внимавайте за своето здраве. Ако отдавна ви се е искало да изучите нещо ново – времето е подходящо за целта.  


Телец 2013
2013 се очертава като доста успешна за родените под знака на рогатия добитък. С рогата напред, нещата просто ще ви се получават. Постигате набелязаното без особени проблеми. И то в каквато си пожелаете област. Рядко сте получавали такъв шанс, но ще трябва да дадете немалко и от себе си, за да се радвате на сполуката. Много е важно да знаете какъв е и другият ключ към големите постижения – спокойно да подхождате към предизвикателствата. Няма по-страшно от страха, а невъзможностите са само в главите ни. За вас не би трябвало да е тайна, че успехът си иска своето и никога не е безплатен, също като обяда. Времето тече неумолимо, но не прибързвайте – ще ви стигне за набелязаното от вас. Необходимо е само да подредите ясно целите и да ги отмятате една по една. Нещата в работата, семейството и любовта ще се получават, ала не пренебрегвайте здравето – именно в него може да се появи Ахилесовата ви пета. Сигурно е, че няма да бъдете самотни – любовта е навсякъде около вас. Вашата сила в бизнеса пък ще бъде интелекта, подхранван от упорита работа. Минавате с 6 изпитите на живота.

Близнаци 2013
Вие сте уравновесен знак, защото двете души във вас по някакъв начин намират баланса, дори понякога да влизат в противоречие. Условията през 2013 г. не са толкова благоприятни за вас, което значи, че спокойствието и мъдростта ще ви бъдат само от полза. Имайте го предвид отсега, за да не се окажете неподготвени, когато часът на проверка удари. Мислите ви често може да са негативни, главата да тежи. Хора от фамилията ви създават проблеми. И не само те. Приятелствата и всякакви други връзки подлежат на сериозен тест. Гледайте от добрата страна – хората за дълъг път се познават в дъждовни и бурни дни, не на върха на щастието. Основната част от трудностите са в работата ви. Дори да се чувствате играч, не пресилвайте нещата, не се поддавайте на рискови ходове, не реагирайте прибързано. Внимавайте в картинката особено с парите и материалната част. Вярно, 2013 не изглежда най-позитивната, но ако избягвате риска и не се хвърляте през глава заради загубени каузи, а вървите крачка по крачка по пътя си, лошото ще остане зад гърба ви и ще излезете по-силни.

Рак 2013
На Раците се пада немалко стрес през 2013 година. Дава ви се доста тежка работа, немалко отговорности в дома и семейството падат върху плещите ви. Много е вероятно към вас да се появят обвинения, да се окажете без вина виновни, но вие не обвинявайте себе си за нищо, а търсете положителната страна на нещата. Нали всяко зло е за добро. Бъдете щедри. Правете добро на другите, дори те да са зли към вас. И ще видите, че постепенно неприятните неща ще бъдат заменени от по-позитивни. На първо място спасението идва от страна на любовта. 2013 г. ще ви зарадва с много красиви емоции и секс авантюри, което си е отвсякъде по вашата част. Гледайте да не разваляте всичко с любимите си малки драми и бурни скандали. Помислете за нов бизнес. Ако сериозно сте намислили нещо, трябва да знаете, че печалба ще ви донесе работа с чужбина. Не действайте хазартно, защото през 2013 г. за вас "риск губи".

Лъв 2013
Лъвовете са фаворити на звездите през 2013 г. Тя е подчертано късметлийска за тях. Всичко, до което се докоснете ще се превърне в злато или поне няма да стане на прах. Шегата на страна, дава ви се определен шанс за печалба. Ако сте в бизнеса, значи ще го разширите и ще сбъднете някоя мечта, която до момента ви се е струвала невъзможна за реализация. По отношение на парите, ще имате повече от достатъчно. Съветът към вас е да спестявате, защото не е ясно дали ще имате толкова добра година в близко бъдеще. Случайните връзки в любовта пък се превръщат в сериозни романи. У дома ви също се е настанило щастието.  За вас определено идва време на абсолютен душевен покой.  

Дева 2013
2013 г. за вас е дадена, за да посветите повече време на дома, семейството и на религията. Не ви е период за бизнес. Няма да е зле да планирате например дълго пътуване, за да преосмислите онова, което досега ви е притеснявало и ви е тежало. Ако потегляте на път, нека семейството ви да бъде с вас или поне любимият човек. Много е важно да показвате на хората, които са най-важни за тях, че ги обичате, за да не ги изгубите.Ако не друго, поне се радвате на добро здраве. Виж бизнесът, кариерата, образованието ви носят смесен успех – сиреч, възходи и падения. Има дни, в които се чувствате на седмото небе, но има други, когато се признавате за победени. Много е важно да следите зорко какво става с вашите пари. Работете упорито и ако не дойдат конкретни резултати тази година, поне със сигурност ще бъдете забелязани. Ще усетите уважение, ще бъдете ценени.  
Везни 2013
Драги Везни, не можете да се оплачете от 2013 г. Може би в много отношения именно вие сте най-облагодетелстваната зодия от онова, което звездите са подготвили за хората. Не очаквайте само безоблачни дни, но като цяло няма как да останете незадоволени във всеки план от предстоящите месеци. Когато е трудно, не се обезкуражавайте. Когато не върви в работата, ще върви в любовта, ако не получавате обществено признание точно когато сте решили, че го искате, значи у дома ще намерите невероятна топлина. По-специално внимание изискват отношенията ви с най-близките хора. Склонни сте към смели стъпки в деловия си живот. Не че няма да е добре да ги предприемете, но винаги преди да скочите, бъдете сигурни, че сте анализирали всичко и сте избрали най-доброто за себе си. Не харчете прекалено много, когато се чувствате галеници на съдбата. И не забравяйте да се грижите за здравето си винаги, когато се налага. Не пренебрегвайте сигналите.

Скорпион 2013
Вашата 2013 е средна хубост, Скорпиони. Животът ви през следващите месеци може да бъде оприличен на слалом. Ще се чувствате на върха на вълната, но това не значи, че ще липсват препятствия по пътя. Ако не ги осъзнаете на време и не се напънете да ги преодолеете, колчетата ще ви бият по главата. Ще имате много щастливи моменти, особено с най-любимите си хора. Не е изключено член на семейството да получи здравословен проблем, което ще ви струва голямо напрежение. За вас такива проблеми изобщо не се очертават – е, може да станете жертва на лек грип или да вдигнете температура – нищо по-сериозно. По-добрата половина от годината за вас е първата. Особено в любовта сте направо неудържими. Върви ви също в образование, кариера и с парите, с които по принцип се оправяте доста добре. Само дето не е много вероятно да успеете много да спестите.

Стрелец 2013
2013 може да стане любимо за вас число, защото звездите ви даряват с немалко шансове с единственото условие да протегнете ръка да ги хванете и да ги задържите или иначе казано – пуснете си пиша. Оставете вечната си вяра в късмета настрана и се опитайте да бъдете трезви и разумни и ще разберете, че големите награди не са подарък, а са заслужени отличия. В началото на годината може да се появи някакъв проблем в семейството. Но не берете грижа – нещата ще се оправят. Много е важно да послушате съвета ни и да положите максимално добри и навременни грижи за своето здраве. Другото, което може да неглижирате и да страдате от това е изпускането на голяма любов заради малък проблем. Бракуваните обаче ще се преоткриват и ще се влюбват наново, ако са мъдри. Финансово сте стабилни, тъй че не бива да хабите време и нерви да се тресете от притеснения в тази област.

Козирог 2013
Козирози, имате шанс сами да моделирате живота си, което отдавна мечтаехте да сторите, ала невинаги желаното става действително. Големи удоволствия ви съпътстват в двете най-важни области на живота – любовта и кариерата. Направо ще се почувствате благословени и в двете сфери в определени моменти. Може в дома ви да се появят някакви търкания през втората половина на годината. Ако уважавате другите и успеете да им го покажете, ще загладите нещата. Дава ви се шанс за придобиване на слава и почитания от околните, за някакво обществено признание. Нарастват доходите ви. Разчитайте на старите източници. Не е препоръчително да се правят някакви сериозни инвестиции. Пазете се от лоши компании. Това е единственото, което може да ви навреди през 2013 г.

Водолей 2013
Прекрасна 2013 г. Времето е невероятно добро за вас. Обичат ви хората, които вие обичате. Уважават ви онези, които държите да ви уважават. Какво друго е това, ако не щастие? Добре е да не прекалявате с егото си. Не бъдете тесногръди, а гледайте на живота с широко отворени очи. Това само ще ви помага и ще ви бъде от полза.  Здравно най-много да ви тресне някой сезонен вирус. Дава ви се някакво пътешествие с любимия човек, което в съзнанието ви ще бъде като поклонническо. В любовната игра ще водите вие – на половинката ту ще й се струва, че я низвергвате, ту ще я завладявате отново. Много добра е 2013 г. и за вашата кариера. Давайте всичко от себе си и ще ви се върне още повече! Ще го усетите в края на годината. Ще има регулярен приток на пари, но не харчете прекомерно.

Риби 2013
2013 не е време за Риби. Много е важно да разчитате само и единствено на себе си. Колкото можете, толкова и ще правите. Забравете за залитания и хиперболизиране. Ще работите здраво за своето семейство. Много е съществено да не изпускате здравето си от поглед, да правите всички прегледи, така че, ако нещо се появи, вие веднага да реагирате и да решите проблема. Специално обърнете внимание на кожата и кръвта. Не пренебрегвайте и любовта. Много е жалко, но кариерата някак си не върви през 2013 г. за вас. Причините могат да бъдат много и не пренасяйте лошото от работата в дома си. Някой ще се опита да ви въвлече в сериозни спорове и дори в скандали. Бъдете мъдри и спокойни. Бъдете и зрели. Финансово не сте много силни, така че не си давайте парите за глупости и не влагайте в нищо съществено.

Китайския хороскоп за 2013 г. може да прочетете тук


Нумерология 2013 г. може да откриете тук



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец