Свързани новини

19.12.2012 14:06

Решено: Купуваме нови осем бойни самолета

Видян 1266 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Купуваме нови осем бойни самолета. Това е решено на днешното редовно заседание Министерски съвет, след като е приет докладът на министъра на отбраната Аню Ангелов. Това решение отваря възможността да започват преговори с министрите на отбраната на други държави, които разполагат и произвеждат подобни самолети. ”Става въпрос за държави като Германия, САЩ, Италия, Израел и Швеция, обясни Ангелов. - До 1 март 2013 година трябва да има точни резултати от тези преговори. На базата на тези преговори МС ще предложи конкретен инвестиционен проект за типовете самолети и всички останали параметри за изпълнението на доставката. Няма определена конкретна сума, както и не е коментирано дали машините ще са нови или втора употреба. Това не е сделка, а е новогодишен договор, което е израз на истинско стратегическо сътрудничество.”


Попитан дали не е рисковано в края на мандата да се сключват сделки за закупуването на осем машини, министър Ангелов заяви, че няма значение кое правителство ще вземе решение. “Целта на този доклад е да се реши проблемът, който се „решава” от три правителства назад, уточни Ангелов. – Няма нищо по-добре от края на мандата, след като има следващ.”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци