Свързани новини

03.12.2012 16:59

Мега такси в Пощенска банка

Видян 3046 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Чудовищни такси налага на своите клиенти Пощенска банка, което донякъде и обяснява защо в последните класации тя отстъпи места назад в подреждането спрямо Райфайзен и Първа инвестиционна. Ако решите да внесете пари, пригответе се да плащате наказание за това, че ги поверявате на банката. Таксите са не само за самото внасяне, но и за броене на пари по разплащателни и спестовни сметки. Не е пожалено дори откриването на детски влог. Когато решите да закриете спестовна сметка от промотирания широко тип Мега, за благодарност банката ви взема 5 лева на изпроводяк. 

Таксува се също и внасянето по сметки за погасяване на кредит, върху който вече са ви взели всевъзможни такси за разглаждане, одобрение и обслужване, които вдигат ГПР – реалния размер на кредита до доста високи нива. Ако го прави „трето лице” има и допълнителна такса. 2,95% от размера на заема ви вземат отма, щом ви го отпуснат и го усвоите, ако сте без поръчители, което уж се води идеалният вариант. 5% пък ви струва предсрочно погасяване – цялостно или частично, върху размера на предварително погасената длъжница. При предоговаряне дължите 50 стотинки от всеки сто лева или 500 лева за 100 бона.

Интересна новост е плащането на такса за плащане с кредитна карта ВИЗА или Мастер на АТМ или в Е-пей. Не се лъжете, че и овърдрафтът е просто услуга. Плащате си освен за разглеждане на молбата ви и по време на обслужване по 2 лева всеки месец.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и