Свързани новини

12.11.2012 17:11

Търсят Галеви при мама и татко

Видян 1570 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антимафиоти претърсили имоти на роднини на дупнишките босове, известни като Братя Галеви, въпреки че нямат кръвна връзка. Според вестник Струма преди дни качулките получили информация, че бившите барети се крият в бащината къща на Пламен Галев в село Баланово. Полицията обстойно проучила обектите, но от бизнесмените нямало и следа.


Преди седмици полицаи били пратени отново за зелен хайвер, след като получили сигнал, че братята се крият във вили край Разлог.


Пламен Галев и Ангел Христов изчезнаха през май месец тази година. Причина за бягството им са присъдите, според които Пламен е осъден на пет години, а Ангел - на четири за организиране на престъпна група за изнудвания. Тогава от прокуратурата заявиха, че те ще  излежат присъдите си в затворническо общежитие в село Самораново, община Дупница, съвсем само на 3 км. от известното имение на Галеви.


В Самораново е единственото общежитие от открит тип на територията на Кюстендилския съдебен район - това е мотивът, с който е решено бизнесмените да излежат присъдите си толкова близо до дома си. По закон лишените от свобода за първи път и с наложени присъди до пет години, изтърпяват наказанията си в затворнически общежития от открит тип, при първоначален общ режим. Там те имат право да получат подходяща работа, която понякога е извън общежитието. По същия начин присъдата си излежа и несебърският наркобос Митьо Очите.


През юни и Интерпол погна Братя Галеви, тогава се появиха и различни слухове за местонахождението им.


Според някои от тях те се укриват в Гърция, а според други те дори не са напускали страната и са в Южна Африка. Така или иначе вече половин година след присъдата им от тях няма и следа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,