Свързани новини

26.09.2012 12:45

Мишо Шамара скара Станишев и ГЕРБ

Видян 1888 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП застана зад Сарафа и Мишо Шамара заради скандалната им рап песен. Днес Сарафа дава показания в Националното следствие за съвместното си парче с Шамара Бяло, зелено, червено.


Тук вече се оляхте, подчерта Сергей Станишев. Алтернативата на следващите избори е Свобода или ГЕРБ, изтъкна за пореден път лидерът на червените. Бяло, зелено и червено е кавър версия на популярен американски хит, дело на рапъра Уиз Калифа (Wiz Khalifa). В българската версия рапират съвместно Мишо Шамара (Big Sha), Сарафа (Sarafa), Конса (Konsа) и Експлисит (Xplicit).


Една от строфите гласи - „Не вярвам в герб, но вярвам силно в герба...". Шефът на Националната следствена служба Бойко Найденов обаче обясни, цитиран от Дарик, че причината рапърът да бъдат разпитван са определени фрагменти от песента „Бяло, зелено и червено", които обругават национални символи като флага.


Сергей Станишев пък предлага ново държавно устройство. Първата стъпка са промени в Конституцията - да се възстанови член 1 от Конституцията. Променя се и името на страната на "Република Б.Б.Б.". Гербът ни пък ще представлява лъв, който в лапичка държи бухалка, в устата сноп гербери, на главата с полицейска фуражка.


Веселин Маринов пък ще изпълнява химна. Частната собственост е неприкосновена до поискване от ГЕРБ, предлага още Сергей Станишев.


Съдебната власт пък ще осъжда посочените за виновни от правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Пресцентъра на ГЕРБ и МС ще определя реда на новините по телевизиите.

Антимафиотите пък ще водят планьорките в печатните медии.


Замислете се в каква държава живеем в момента, обърна се социалиста към управляващите.

Сергей Станишев призова следствието да се самосезира и за неговото настоящо изказване.


От ГЕРБ  определиха изказването на соцлидера като гавра с конституцията и парламентаризма. Никой от ГЕРБ не е сигнализирал компетентните органи за песента на Сарафа, заяви Красимир Велчев на брифинг в парламента.


Според него с изказването си в пленарна зала Станишев е манипулирал медиите. Настояваме г-н Станишев да прочете текста докрай, посочи Велчев. Управляващите предлагат още в събота, когато ПЕС ще избира своя президент и Станишев е единствен кандидат, лидерът на социалистите да вземе Сарафа със себе си и той да изпее песента си в Брюксел. От ГЕРБ обещават да осигурят и преводач. Управляващите са категорични, че в песента си Сарафа оплюва трибагреника и националното достойнство.


От ГЕРБ разпространиха целия текст на скандалната песен, като изрично подчертаха най-неприличната част от нея:


„Опъвам куки като струнна китара. Путки изправям - превръщам ги в пара. 

Ъ, аз съм човек, който си държи на тялото. От три цвята най-много обичам бялото. Зеленото го пуша и съм high. Не прекалявам с нищо, щото I wanna die. Червеното е като мензис, като кисела мацка с Тойота авенсис".



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Георги Георгиев

Спряхме Аферата с имотите в Южния парк: Георги Георгиев

"Спряхме Аферата с имотите в Южния парк ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни