Свързани новини

28.08.2012 16:35

Удавник издъхна в Приморско, линейка идва след час

Видян 1974 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Повече от час спасители се бореха за живота на възрастен мъж, който се давеше във водите на плажа Перла в Приморско, информира сайта Бесове.бг, цитирайки очевидци на инцидента. Мъртвото течение повлякло летовника навътре около 15 часа. Мъжът е български турист, едър, на видима възраст около 60. Първоначално спасителите не могли да извадят тялото на давещия се. Случаен младеж обаче се хвърлил в морето и помогнал да спасят мъжа. Близо час възрастният мъж лежеше на пясъка. Въпреки непрестанното изкуствено дишане, което му правеха спасителите, той не реагираше. Линейката пристигна едва час след инцидента. Лекарите констатираха единствено смъртта на мъжа. Оправданието за скандалното забавяне е, че нямали свободен медицински екип в Приморско. Дошлата линейка е от Бърза помощ Созопол.
 
Снимка: Бесове.бг



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне