Свързани новини

10.08.2012 11:35

Раздават Балканските СПА-награди в Кюстендил

Видян 1592 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 31 август 2012 г. в Художествената галерия „Владимир Димитров–Майстора„ в гр.Кюстендил ще се проведе официалната церемония по връчването на Балканските СПА награди. Събитието се организира от Организация „СПА номинации”, Атлантическия клуб в България и Община Кюстендил. Инициативата е подкрепена от браншови организации, кметове на населени места и неправителствени организации пряко ангажирани с развитието на туризма.


За престижните награди ще се състезават представители на 6 балкански държави – Турция, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия и България. От общо 68 кандидати международното жури допусна до финал 35 участника разпределени по пет в съответната категория:


 -   СПА дестинация на Балканите


-   СПА хотел на Балканите


-   СПА център на Балканите


-   СПА продукт на Балканите


-   СПА мениджър на Балканите


-   Фирма за изграждане и оборудване на СПА


 Очаква се особено oспорвана да е борбата в категориите СПА дестинация, където се състезават топ-дестинациите на Балканите Ковасна–Румъния, Берово-Македония, Белек–Турция, Вранечка баня-Сърбия и Хисар-България.


Не по-малка ще е конкуренцията и в категория СПА хотел. Там кандидатите са само 5-звезди хотели, отговарящи на всички световни изисквания за СПА и намиращи се в СПА региони с термални извори.


Официалната церемония ще бъде под патронажа на г-н Петър Паунов, кмет на гр.Кюстендил, една от най-очарователните  СПА дестинации в България. Като специални гости са поканени представители на организаторите на световните СПА-награди, браншови организации, кметове на населени места и медии. Специален гост на събитието ще бъде и президентът на Атлантическия клуб в България г-н Соломон Паси. Церемонията ще бъде отразена и от няколко балкански медии. На нея са поканени посланници и дипломати от балканските държави.


В края на месец август в пресклуба на БТА ще се състои и официалната пресконференция във връзка с Балканските СПА награди. В нея ще участват г-н Петър Паунов, кмет на гр.Кюстендил, президента на Атлантическия клуб г-н Соломон Паси, г-жа Поли Карастоянова-председател на Националния Борд по Туризъм и международния кординатор на Балканските Спа Награди Силвия Гълъбова




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!