Свързани новини

31.07.2012 15:12

Сретен Йосич дава показания по Килърите?

Видян 1951 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Сръбският наркобос Сретен Йосич да бъде призован като свидетел по Килърите предаде агенция КРОСС. Това поиска по време на днешното заседание по делото адвокат Николай Беров. Според него, трябва да бъдат зададени редица въпроси, сред които дали Йосич е имал лични контакти, къде и кога с Петър Стоянов – Сумиста и дали му е възлагал поръчки; познавал ли е Борислав Георгиев; дали са се срещали и по какви причини, оказвал ли е съдействие на определени лица да придобиват имущество в Сърбия. Сред другите въпроси са възлагал ли е Йосич на Стоянов да реализира убийствата на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Борислав Георгиев. Според защитника същите въпроси трябва бъдат зададени и по отношение на Янко Попов – Туцо.


Прокуратурата обаче възрази на искането с аргументите, че Йоцо Амстердама е споменат само в първите три изречения на обвинителния акт и не касае дейността на разследваната група, никъде не се твърди, че Йосич има отношение към убийствата и палежите, а това дали Йосич е подготвял убийствата на Бойко Борисов и Цветан Цветанов не е предмет на настоящото дело.


Съдът ще се произнесе по направените от защитата искания за призоваването както на Сретен Йосич, така и на други лица, сред които Юри Кюлев и Мартин Станков, след съвещание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.