Свързани новини

10.01.2012 16:51

Прибраха 14 столични футболни хулигани

Видян 2404 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столични полицаи задържаха 14 футболни хулигани, сред които и 31-годишна софиянка.
Вандалите били прибрани на топло вчера сутринта при акция на служителите на реда. Те ще бъдат съдени по Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия. В акцията участваха служители от СДВР, 1-о и 6-о районно управление.
В продължение на месец и половина служителите на реда работиха за установяване на футболните хулигани, които бяха разпознати с помощта на снимки, видеоматериали и свидетелски показания. Сред задържаните е 31-годишната софиянка В.С., известна на полицията за хулиганство, два пъти осъждана от Софийския районен съд с две забрани за посещение на спортни мероприятия. По време на последното дерби Левски - ЦСКА дамата възпламенявала пиротехнически изделия и замеряла с тях длъжностните лица. Седем от младежите са установени от полицаите за хулигански действия по време на футболната среща – А.П. на 25 години, А.В. на 23 години, Д.А. на 21 години и Д.Л. на 24 години, Л.Ц. на 22 години, Д.Т. на 18 години и 15-годишно момче. Те използвали опасни пиротехнически изделия и взривни устройства в секторите Б и Г на Националния стадион Васил Левски. Четирима от тях са криминално проявени, известни за хулигански прояви.
Сред задържаните са и тримата софиянци Й.Д. на 22 години, К.М. на 25 години и Н.Ц. на 21 години, които предизвикали и участвали в масово меле в сектор Г по време на мача Левски-ЦСКА. К.М. е известен на органите на реда за хулиганство, спортно хулиганство и притежание на дрога, а Н.Ц. е регистриран за вандалски прояви и прояви и нанасяне на средна телесна повреда. И тримата доскоро са изтърпявали забрани за посещение на спортни мероприятия.
Двама непълнолетни софиянци са задържани за използване на забранени пиротехнически изделия и замеряне на играчите с изпочупените от тях седалки по време на футболната среща ЦСКА-Лудогорец. 31-годишен плевенчанин бил задържан за същата проява по време на мача Славия - ЦСКА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей